rep/foto/RÖSTJOBB

REPORTAGE

Världen är min arbetsplats. Jag har gjort reportage och dokumentärfilm på alltifrån Antarktis i söder till Svalbard och Grönland i norr. 55 länder har det blivit genom åren och över 300 städer. Reser gärna österut och till platser jag vill dela med andra. Platser bortom allfarvägar som behöver uppmärksammas och bevaras. Som Amazonas. Eller som nu närmast: ännu en resa till Kamtjatka! En av jordens sista orörda vildmarker. En unik plats!

2019 har just Kamtjatka och de ganska okända Altajbergen (Mongoliet och Ryssland) legat i fokus. På Kamtjatka var jag för att skriva, fota, filma, njuta av den galet vackra naturen och så volontärarbeta i ett brunbjörnsreservat. Där sjösatte jag också ett nytt stort projekt som fortsätter under 2020! Läs mer om hur resorna var i min BLOGG!  

Vill du veta mer om Kamtjatka, se min dokumentär därifrån HÄR.  

FOTO:
Foto blir allt större del av min verksamhet och nu är en WEBSHOP på gång med mina bilder från Kamtjatka. I den kommer du kunna beställa inramade bilder och canvas på bland annat fantastiska brunbjörnar av olika karaktär. En annorlunda och kul present!!
Efter utställningen på Runmarö i somras siktar jag nu också på nya utställningsplatser med  mina björnar. Mer info kommer!

RÖSTJOBB

I över 20 år har jag arbetat som speaker åt framför allt SVT. Min röst har hörts i såväl egna produktioner som i många inköpta dokumen-tärer. Du känner garanterat igen den! Jag har också spelat in ljud-böcker. Vill du höra ett RÖSTPROV? Klicka på vårt reportage nedan:

KONTAKTA MIG FÖR UPPDRAG GENOM ATT KLICKA HÄR!
 

ALBANIEN
ALBANIEN
loading...

KAMTJATKA

KAUKASUS, GEORGIEN
KAUKASUS, GEORGIEN