rep/DOKUMENTÄRFILM/foto/RÖSTJOBB

REPORTAGE

Världen är min arbetsplats. Jag har gjort reportage och dokumentärfilm på alltifrån Antarktis i söder till Svalbard och Grönland i norr. 56 länder och över 300 städer har det blivit genom åren. Reser gärna österut och till platser jag vill dela med andra. Platser bortom allfarvägar som behöver uppmärksammas och bevaras. Som Amazonas. Eller Kamtjatka! En av jordens sista orörda vildmarker. En unik plats som har en speciell plats i mitt hjärta!

2019 var just Kamtjatka och de ganska okända Altajbergen (Mongoliet och Ryssland) i fokus. På Kamtjatka var jag för att skriva, fota, filma, njuta av den galet vackra naturen och så volontärarbeta i ett brunbjörnsreservat. Där sjösatte jag också ett nytt stort projekt som jag utvecklar vidare under 2021/2022!

Läs om resorna i min BLOGG!  
Vill du veta mer om Kamtjatka, se min dokumentär från 2003 HÄR.  

FOTO:
Foto blir allt större del av min verksamhet och nu är en WEBSHOP på gång med mina naturbilder från Kamtjatka och Stockholms skärgård. I den kommer du kunna beställa inramade bilder och canvas på alltifrån fantastiska brunbjörnar av olika karaktär, till skrattande rödrävar och färgsprakande fåglar. I webshopen kommer du också kunna köpa notebooks, planscher m m med alla motiv. Annorlunda och kul presenter!! Efter succen med utställningen på ett galleri på Runmarö 2019 är nu en nu fotoutsällning med mina björnar på G. Mer info kommer!

RÖSTJOBB

I över 20 år har jag arbetat som speaker åt framför allt SVT. Min röst har hörts i såväl egna produktioner som i många inköpta dokumen-tärer. Du känner garanterat igen den! Jag har också spelat in ljud-böcker. Vill du höra ett RÖSTPROV? Klicka på vårt reportage nedan:

KONTAKTA MIG FÖR UPPDRAG GENOM ATT KLICKA HÄR!
 

ALBANIEN
ALBANIEN
loading...

KAMTJATKA

KAUKASUS, GEORGIEN
KAUKASUS, GEORGIEN