rep/DOKUMENTÄRFILM/foto/RÖSTJOBB

REPORTAGE

Världen är min arbetsplats. Jag har gjort reportage och dokumentärfilm på alltifrån Antarktis i söder till Svalbard och Grönland i norr. 56 länder och över 300 städer har det blivit genom åren. Reser gärna österut och till platser jag vill dela med andra. Platser bortom allfarvägar som behöver uppmärksammas och bevaras. Som Amazonas. Eller Kamtjatka! En av jordens sista orörda vildmarker. En unik plats som har en speciell plats i mitt hjärta!

2019 var just Kamtjatka och de ganska okända Altajbergen (Mongoliet och Ryssland) i fokus. På Kamtjatka var jag för att skriva, fota, filma, njuta av den galet vackra naturen och så volontärarbeta i ett brunbjörnsreservat. Där sjösatte jag också ett nytt stort projekt som jag utvecklar vidare under 2021-2023!

Läs om resorna i min BLOGG!  
Vill du veta mer om Kamtjatka, se min dokumentär från 2003 HÄR.  

FOTO:
Efter succen på Runmarö 2019 blir det nu en fotoutsällning i stan.
29/12-19/1 visar jag Kamtjatka - i Brunbjörnens Paradis på Galleri Fotografi på Hornsgatan 42. Utställningen är interaktiv så ta med mobil och hörlurar. Varmt välkomna!
Foto har blivit en allt större del av min verksamhet och nu finns EN WEBSHOP med mina naturbilder från bland annat Kamtjatka och Stockholms skärgård. Där kan du beställa inramade bilder och canvas på alltifrån fantastiska brunbjörnar av olika karaktär, till skrattande rödrävar och färgsprakande fåglar. Annorlunda och kul presenter!!

RÖSTJOBB

I över 20 år har jag arbetat som speaker åt framför allt SVT. Min röst har hörts i såväl egna produktioner som i många inköpta dokumen-tärer. Du känner garanterat igen den! Jag har också spelat in ljud-böcker. Vill du höra ett RÖSTPROV? Klicka på vårt reportage nedan:

ALBANIEN
ALBANIEN
loading...

KAMTJATKA

KAUKASUS, GEORGIEN
KAUKASUS, GEORGIEN

Kontakta mig genom att klicka här:
info @ lenahaglund.se