rep/foto/RÖSTJOBB

NYHET:
VERNISSAGE 27/7 på Runmarö kl 13-19
Mina bilder från Kamtjatka. Utställningen pågår till sista september på Krukmakeri och Galleri på Runmarö! 

KLICKA HÄR FÖR ATT HÖRA BERÄTTELSER TILL ALLA BILDERNA PÅ UTSTÄLLNINGEN

Mer info - klicka här.

REPORTAGE

Världen är min arbetsplats. Jag har gjort reportage och dokumentärfilm på alltifrån Antarktis i söder till Svalbard och Grönland i norr. 54 länder har det blivit genom åren och över 300 städer. Reser gärna österut och till platser jag vill dela med andra. Platser bortom allfarvägar som behöver uppmärk-sammas och bevaras. Som Amazonas. Eller som nu närmast: Kamtjatka! En av jordens sista orörda vildmarker. En unik plats!

2019 ligger just Kamtjatka och de ganska okända Altajbergen (Mongoliet och Ryssland) i fokus. På Kamtjatka är jag under perioden 26/5-20/6. Där ska jag skriva, fota, filma, njuta av den galet vackra naturen och så volontärarbeta i ett brunbjörnsreservat. Och så ska ett stort projekt sjösättas där! Följ med dit i min BLOGG! 

Jag reser också hemmavid alltmer. Inte minst runt min bas - Stockholms utskärgård - som bjuder på nya upptäckter hela tiden. Ofta med hjälp av min SUP-bräda. 

På min gamla hemsida hittar du länkar till en del av alla reportage jag gjort genom åren. Liksom till en dokumentär om Kamtjatka. 
KLICKA HÄR:

FOTO:
Foto blir allt större del av min verksamhet och denna nya sida kommer allt eftersom att fyllas med fina bilder och klipp. 
Lördag den 27/7 har jag Vernissage på Krukmakeri och Galleri på Runmarö. Varmt välkomna!        Klicka här för mer info.

RÖSTJOBB

I över 20 år har jag arbetat som speaker åt framför allt SVT. Min röst har hörts i såväl egna produktioner som i många inköpta dokumen-tärer. Du känner garanterat igen den! Jag har också spelat in ljud-böcker. Vill du höra ett RÖSTPROV? Klicka på vårt reportage nedan:

KONTAKTA MIG FÖR UPPDRAG GENOM ATT KLICKA HÄR!
 

ALBANIEN
ALBANIEN
loading...

KAMTJATKA

KAUKASUS, GEORGIEN
KAUKASUS, GEORGIEN