om MIG

Jag heter Lena Haglund och är journalist, fotograf, professionell speaker, instruktör i ståpaddling (SUP) och yogalärare.

Yrkesmässigt har jag en bred bakgrund med erfarenheter från jobb som reseledare, tolk (ryska), skribent för olika tidningar/tidskrifter, föredragshållare, reporter & nyhetsuppläsare på radio & TV, projektledare, copywriter och författare.

De senaste 20 åren har jag framför allt arbetat som reporter, producent och
speaker för TV, med SVT som huvuduppdragsgivare. Det har resulterat i egna dokumentärer, nyhetsreport-age och en mängd reseskildringar från hela världen. Och har du sett mig på TV än, så har du garanterat hört min röst.

På min BLOGG kan du följa mina projekt. Efter en fantastisk resa i maj/juni till Kamtjatka i ostligaste Ryssland, där jag jobbade som volontär i ett brunbjörnreservat, är det nu dags för en fotoutställning. Den 27/7 har jag vernissage på Runmarös Krukmakeri & Galleri kl 13-19. Utställningen pågår till 30 september. Varmt välkomna!
MER INFO - KLICKA HÄR


Vill du kontakta mig för ett uppdrag som reporter, fotograf, speaker, föredragshållare eller reseledare? KLICKA HÄR 

Sen 2010 har jag hållit på med SUP, Stand Up Paddling eller Ståpaddling. Jag är utbildad SUP-instruktör och har dessutom ett par SM-medaljer på mitt CV. Jag är också certifierad yogalärare inom Yinyoga, Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga. Vill du kontakta mig för en kurs i ståpaddling och/eller yoga? Privat eller företagsevent? KLICKA HÄR 


Eller maila direkt: info @ lenahaglund.se